Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
8 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
vehnäjauhoja
- 8 dl Valio Kiehu® maitojuomaa
- ¾ tl suolaa
-
¼ tl
jauhettua maustepippuria
- ½ tl muskottipähkinää
Voit kokeilla myös:
Voit kokeilla myös:
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot. Anna kiehahtaa samalla sekoittaen.
- Lisää maitoa kolmessa - neljässä erässä ja sekoita kierrevatkaimella aina samalla huolellisesti, että kastike on tasaista.
- Keitä pari minuuttia samalla pohjasta sekoittaen. Mausta suolalla. Ripottele maustepippuri tai muskottipähkinä lipeäkalan pintaan tai mausta sillä kastike
- Tarjoa kastike lipeäkalan ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.