
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
8 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
vehnäjauhoja
-
8 dl Valio Kiehu® maitojuomaa
Voit kokeilla myös -
- ¾ tl suolaa
-
¼ tl
jauhettua maustepippuria
- ½ tl muskottipähkinää
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot. Anna kiehahtaa samalla sekoittaen.
- Lisää maitoa kolmessa - neljässä erässä ja sekoita kierrevatkaimella aina samalla huolellisesti, että kastike on tasaista.
- Keitä pari minuuttia samalla pohjasta sekoittaen. Mausta suolalla. Ripottele maustepippuri tai muskottipähkinä lipeäkalan pintaan tai mausta sillä kastike
- Tarjoa kastike lipeäkalan ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa