Lohi-wasabimousseleivät

Lohi-wasabimousseleivät
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Lohi-wasabimousseleivät

Lohi-wasabimousseleivät

Japanilainen wasabi on kietonut suomalaisetkin jo pikkurillinsä ympäri. Eikä ihme, sillä tuo piparjuurella maustettu tahna on omiaan maustamaan kylmiä kalaruokia. Tässä wasabimousse sivelee graavikalaa ruisleivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset16 leipää

16 leipää
½ (250 g)
kurkku
300 g
graavattua kirjolohifileetä viipaleina
1 pkt (16 palaa)
ruisvuokaleipää

Wasabimousse

1 prk (2 dl)
2 tl
sitruunamehua
2 tl
wasabitahnaa
1 - 2 tl
sokeria
2 tl
vahvaa sinappia

Ohje

  1. Lisää kermaan sitruunamehu. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Mausta ja sekoita tasaiseksi.
  3. Jaa mousse leiville. Päällystä graavikalalla ja kurkkuviipaleilla tai -kuutioilla.
  4. Tarjoa juhlaleipinä tai leikkaa leivät esim. neljään osaan ja tarjoa cocktailpaloina.
Vinkki

Vinkki

Lusikoi moussea kasvissosekeittojen pinnalle tai tarjoa paistetun tai savustetun kalan lisukkeena

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›