
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ (250 g) kurkku
- 300 g graavattua kirjolohifileetä viipaleina
- 16 palaa ruisvuokaleipää
Wasabimousse
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 2 tl sitruunamehua
- 2 tl wasabitahnaa
- 1-2 tl sokeria
- 2 tl vahvaa sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kermaan sitruunamehu. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
- Mausta ja sekoita tasaiseksi.
- Jaa mousse leiville. Päällystä graavikalalla ja kurkkuviipaleilla tai -kuutioilla.
- Tarjoa juhlaleipinä tai leikkaa leivät esim. neljään osaan ja tarjoa cocktailpaloina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
14,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa