Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Makea hedelmäbruschetta

Perinteinen bruschetta on monille tuttu alkupala, mutta se muuntuu helposti myös makeaksi jälkiruoaksi.

Makea hedelmäbruschetta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Hedelmäsiirappi

  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½ dl pekaanipähkinöitä
  • 200 g (4 dl) hedelmiä paloiteltuna
  • ½ dl vaahterasiirappia

Ohje

  1. Vaahdota kuohukerma ja lisää notkistettu tuorejuusto. Mausta sitruunan mehulla ja sokerilla.
  2. Sivele pullaviipaleet kevyesti Oivariini rasvalla ja paahda 200 asteisessa uunissa 2-3 minuuttia.
  3. Kuumenna voi kattilassa ja lisää pähkinät. Pyörittele hetki. Lisää viipaloidut tai kuutioidut hedelmät ja lopuksi vaahterasiirappi.
  4. Levitä sitrusvaahtoa pullaviipaleille ja asettele päälle lämmintä hedelmäsiirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 22,2 g
Rasva 16,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.