Makkaraborssi

Makkaraborssi

Tämä ruoka on saanut vaikutteita itäeurooppalaisesta punajuurikeitosta eli borssista. Punajuurten lisäksi ruoassa maistuu kaali ja omena.

1 h
keskitaso
62 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 dl
13 dl
vettä
3
kasvisliemikuutiota
2
sipulia
pala (400 g)
kaalia
1 prk (570/330 g)
etikkapunajuuria suikaleina
3
valkosipulin kynttä
2 tl
basilikaa
1 tl
timjamia
500 g
nakkeja
suolaa

Tarjoiluun

1 prk (200 g)
4 rkl
amerikkalaista kurkkusalaattia

tai rklkapriksia

Ohje

  1. Kiehauta mehu ja vesi. Lisää liemikuutiot, hienonnetut sipulit ja suikaloitu kaali. Keitä n. 40 min kunnes kaali on kypsää.
  2. Lisää valutetut punajuuret, hienonnetut valkosipulin kynnet ja mausteet. Hauduta muutama min.
  3. Lisää paloitellut nakit. Kuumenna. Tarkista maku.
  4. Sekoita crème fraîcheen kurkkusalaatti tai hienonnetut kaprikset. Tarjoa keiton lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›