Makkaraborssi

Makkaraborssi

1 h
keskitaso
62 kcal / 100g
0
0

Tämä ruoka on saanut vaikutteita itäeurooppalaisesta punajuurikeitosta eli borssista. Punajuurten lisäksi ruoassa maistuu kaali ja omena.

Ainekset

6 annosta
5 dl
13 dl
vettä
3
kasvisliemikuutiota
2
sipulia
pala (400 g)
kaalia
1 prk (570/330 g)
etikkapunajuuria suikaleina
3
valkosipulin kynttä
2 tl
basilikaa
1 tl
timjamia
500 g
nakkeja
suolaa

Tarjoiluun

1 prk (200 g)
4 rkl
amerikkalaista kurkkusalaattia

Ohje

  1. Kiehauta mehu ja vesi. Lisää liemikuutiot, hienonnetut sipulit ja suikaloitu kaali. Keitä n. 40 min kunnes kaali on kypsää.
  2. Lisää valutetut punajuuret, hienonnetut valkosipulin kynnet ja mausteet. Hauduta muutama min.
  3. Lisää paloitellut nakit. Kuumenna. Tarkista maku.
  4. Sekoita crème fraîcheen kurkkusalaatti tai hienonnetut kaprikset. Tarjoa keiton lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)