Mantelinen hedelmä-juustosalaatti

Mantelinen hedelmä-juustosalaatti

Juustosalaatin raikas makuyhdistelmä valloittaa hedelmien ja juuston ystävät. Se sopii tarjottavaksi osana buffet-pöytää tai pääruoan hiukan uudenlaisena, pikanttina lisäkkeenä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 ruukku
roomansalaattia
1
kypsä mango
1
kypsä, tuore ananas (450 g kuorittuna)
200 g
tummia viinirypäleitä
1 dl
kuorellisia manteleita
150 g
Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa kuutioina

tai 150 gValio Ritari® juustoa

Ohje

  1. Pese ja kuivaa salaatinlehdet.
  2. Kuori ja kuutioi mango ja ananas. Poista ananaksen puumainen ydin. Halkaise viinirypäleet.
  3. Rouhi mantelit veitsellä karkeiksi paloiksi. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla. Jäähdytä.
  4. Aseta laakean salaattimaljan pohjalle ja reunoille osa salaatinlehdistä. Yhdistä hedelmäpaloihin revittyjä salaatinlehtiä ja kaada salaatin päälle.
  5. Ripota päälle mantelit ja juustokuutiot.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
95 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›