Mantelinen hedelmä-juustosalaatti

Mantelinen hedelmä-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mantelinen hedelmä-juustosalaatti

Mantelinen hedelmä-juustosalaatti

Juustosalaatin raikas makuyhdistelmä valloittaa hedelmien ja juuston ystävät. Se sopii tarjottavaksi osana buffet-pöytää tai pääruoan hiukan uudenlaisena, pikanttina lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 ruukku
roomansalaattia
1
kypsä mango
1
kypsä, tuore ananas (450 g kuorittuna)
200 g
tummia viinirypäleitä
1 dl
kuorellisia manteleita
150 g
Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa kuutioina

tai 150 gValio Ritari® juustoa

Ohje

  1. Pese ja kuivaa salaatinlehdet.
  2. Kuori ja kuutioi mango ja ananas. Poista ananaksen puumainen ydin. Halkaise viinirypäleet.
  3. Rouhi mantelit veitsellä karkeiksi paloiksi. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla. Jäähdytä.
  4. Aseta laakean salaattimaljan pohjalle ja reunoille osa salaatinlehdistä. Yhdistä hedelmäpaloihin revittyjä salaatinlehtiä ja kaada salaatin päälle.
  5. Ripota päälle mantelit ja juustokuutiot.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›