Marjainen mannapuurovälipala

Marjainen mannapuurovälipala

Kotoisa mannapuuro on mustaherukkaisen keiton kanssa vatsaa hellivä välipala tai jälkiruoka. Nopeasti kypsyvät mannasuurimot sopivat myös mikropuuron valmistukseen. Rakenna aineksista panna cotta –tyylinen värikäs annos, ja nauti!

5 min
helppo
56 kcal / 100g
0
0

Ainekset1 annosta

1 annosta
1 pkt (300 g)
valmista mannapuuroa

TAI itse tehty mikromannapuuro

2 dl
1 ½ rkl
mannasuurimoita
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

2 - 3 dl

Ohje

  1. Lämmitä annos valmista mannapuuroa tai valmista mikromannapuuro oheisen ohjeen mukaan.
  2. Tarjoa mehukeiton kanssa.
  3. ITSETEHTY PUURO: Valitse puuroa varten mikronkestävä, tilava / syvä lautanen tai muu astia, ettei puuro kiehu yli. Kuumenna maito kiehuvaksi mikrossa täysteholla, n. 2 min.
  4. Vatkaa mannasuurimot maitoon haarukalla. Kypsennä täydellä teholla 30 sek. Sekoita.
  5. Hauduta puuroa vielä 4 - 5 min haudutusteholla, sekoita välillä pariin otteeseen. Mausta ripauksella suolaa.
  6. Anna jäähtyä hetkisen. Sekoita myös jäähtymisen aikana, ettei puuro kuoretu.

Vinkki

* Voit valmistaa puuron myös tavallisesta Valio kevytmaidosta tai Valio täysmaidosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)