Marjainen mannapuurovälipala

Marjainen mannapuurovälipala

5 min
helppo
56 kcal / 100g
0
0

Kotoisa mannapuuro on mustaherukkaisen keiton kanssa vatsaa hellivä välipala tai jälkiruoka. Nopeasti kypsyvät mannasuurimot sopivat myös mikropuuron valmistukseen. Rakenna aineksista panna cotta –tyylinen värikäs annos, ja nauti!

Ainekset

1 annosta
1 pkt (300 g)
valmista mannapuuroa

TAI itse tehty mikromannapuuro

2 dl
1 ½ rkl
mannasuurimoita
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

2 - 3 dl

Ohje

  1. Lämmitä annos valmista mannapuuroa tai valmista mikromannapuuro oheisen ohjeen mukaan.
  2. Tarjoa mehukeiton kanssa.
  3. ITSETEHTY PUURO: Valitse puuroa varten mikronkestävä, tilava / syvä lautanen tai muu astia, ettei puuro kiehu yli. Kuumenna maito kiehuvaksi mikrossa täysteholla, n. 2 min.
  4. Vatkaa mannasuurimot maitoon haarukalla. Kypsennä täydellä teholla 30 sek. Sekoita.
  5. Hauduta puuroa vielä 4 - 5 min haudutusteholla, sekoita välillä pariin otteeseen. Mausta ripauksella suolaa.
  6. Anna jäähtyä hetkisen. Sekoita myös jäähtymisen aikana, ettei puuro kuoretu.

Vinkki

* Voit valmistaa puuron myös tavallisesta Valio kevytmaidosta tai Valio täysmaidosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)