Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Marjarahkamaljat

Marjarahkamaljojen herkullisuus syntyy kerroksista marjarahkaa ja vaniljakastiketta. Ripottele sekaan myös suussa rouskuvia manteleita.

Marjarahkamaljat
Marjarahkamaljat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 1 dl kuorellisia manteleita karkeana, paahdettuna rouheena

Ohje

  1. Survo mansikoita kevyesti, jos käytät niitä. Makeuta marjat kevyesti sokerilla tai juoksevalla hunajalla.
  2. Jaa marjat esim. jalallisiin annoslaseihin. Lusikoi päälle rahka.
  3. Vatkaa vaniljakastike sähkövatkaimella vaahdoksi.
  4. Rouhi mantelit ja paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä.
  5. Lusikoi annosten päälle vaniljavaahtoa. Ripota pinnalle paahdettua mantelirouhetta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 7,9 g
Hiilihydraatti 12 g
Rasva 12,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search