Mäti-avokadosalaatti

Mäti-avokadosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mäti-avokadosalaatti

Mäti-avokadosalaatti

Hienostunut mädistä, avokadosta ja munista valmistettu salaatti sopii alkuruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta

Salaatti

1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
villirucolaa
1 pieni
punasipuli
100 g
siian mätiä
100 g
kirjolohen mätiä
4
keitettyä kananmunaa tai 12 viiriäisen munaa

Avokadoseos

2
kypsää avokadoa
2-3 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
¼ tl
mustapippuria
1 prk (120 g)

Ohje

  1. Valmista ensin avokadoseos: Halkaise avokadot, poista siemen. Koverra hedelmäliha lusikalla. Lisää päälle sitruunamehu. Soseuta sauvasekoittimella kulhossa; voit hienontaa avokadot myös haarukalla lautasella. Lisää mausteet ja smetana. Sekoita. Tarkista maku.
  2. Levitä huuhdottu ja kuivattu salaatti ja rucola annosmaljojen pohjalle tai alkupalalautasille. Ripottele päälle ohuenohuiksi renkaiksi leikattua punasipulia. Lusikoi päälle avokadoseosta ja mätejä vierekkäin. Koristele munalohkoilla.
  3. Tarjoa alkupalana tumman leivän kera.
Vinkki

Vinkki

* Käytä vain kypsiä avokadoja, silloin niiden maku ja rakenne ovat parhaimmillaan.* Keitä kananmunia 8 - 10 min, viiriäisen munia 3 - 5 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›