
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 kananmunaa
- 2½ dl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl kanelia
-
200 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl (220 g) hienoksi raastettua porkkanaa
- 1 dl ananasmurskaa
Kostutus
-
½ dl
Valio ananastäysmehuaValio ananastäysmehu on aamuhetkien virkistäjä, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
-
½ dl Valio omenatäysmehua
Voit kokeilla myös -
Kuorrutus
-
½ rasiaa (à 400 g)
Valio Oltermanni® levittyvää sulatejuustoaValio Oltermanni® levittyvä sulatejuusto on mieto koko perheen suosikki, jota on helppo sipaista leivälle. Valio…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
1 rkl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 rkl sitruunamehua
- 3 dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Koristeluun
-
0 kg
mantelirouhetta
- 0 kg pähkinärouhetta
- 0 kg paahdettuja mantelilastuja
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Aloita porkkanakakun valmistaminen vatkaamalla munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää sulatetun voin, porkkanaraasteen ja ananasmurskan kanssa vuorotellen vaahtoon.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, halkaisijaltaan noin 30 cm:n, matalaan ja tasapohjaiseen kakkuvuokaan.
- Paista porkkanakakkua 200 asteessa noin 30 min. Kumoa kypsä pohja hieman jäähtyneenä.
- Kostuta jäähtyneen porkkanakakun päällys ja reunat. Sekoita kuorrutus ja levitä kakulle. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
280 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
36,5 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mantelirouhetta