Siirry sisältöön
Meksikolaiset tortillakupit

Meksikolaiset tortillakupit

Tortillakupit ovat erityisesti nuorison mieleen. Kokeile täytteeseen myös muita Viola tuorejuustomakuja.

Meksikolaiset tortillakupit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 tortillaa (pientä)

Täyte

  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 iso sipuli
  • 1 iso paprika
  • 1 tl suolaa
  • 1 pussi (200 g) pakastemaissia
  • 1 dl hillosipulia
  • 1 prk (70 g) tomaattipyreetä
  • ½ rasiaa
    Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa à 200g
    Valio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
    Valio Viola® kevyt e200 g paprika-chili tuorejuusto laktoositon
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Guacamolekastike

  • 1 avokado
  • ½ prk (à 400 g)
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl sokeria
  • 0 kg suolaa ja mustapippuria
  • 1 tomaatti

Ohje

  1. Valmista kastike: Halkaise avokado, poista siemen. Koverra hedelmäliha isolla lusikalla. Hienonna haarukalla. Sekoita ainekset keskenään, tomaatti pieninä kuutioina.
  2. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariinissa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa kuutioidut paprika. Mausta suolalla. Lisää maissit, hillosipulit ja tomaattisose. Kuumenna. Lisää tuorejuusto ja sekoita.
  3. Puolita tortillat. Valmista kupit kiepauttamalla puolikas tortilla leveäksi tuutiksi, taita alareunaa vähän ylöspäin pohjan sulkemiseksi. Täytä tortilla ja aseta muffinivuoan syvennykseen. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa n. 6 min.
  4. Tarjoa tortillakuppien kanssa guacamole-kastiketta ja lisänä raikasta salaattia
  5. VINKKI Valmista pakkauksesta yli jääneistä tortilloista wrappeja tai pakasta ne myöhempää käyttöä varten.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 11 g
Rasva 7,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search