Meloni-juustosalaatti

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Meloni-juustosalaatti

Meloni-juustosalaatti

Kesäpäivän välipalana tai piknikillä maistuu vaikka tämä piristävä meloni-juustosalaatti.

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
vesimelonia
3 dl
mansikoita , kirsikoita ja viinirypäleitä
2
persikkaa tai nektariinia
200 g
leipäjuustoa

Tarjoiluun

1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Kuutioi meloni. Halkaise mansikat, kirsikat tai viinirypäleet ja poista siemenet. Kuutioi persikka ja juusto. Kokoa salaatti kerroksittain. Jäähdytä kylmäksi.
  2. Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa vaniljakastiketta vaahdotettuna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›