Metsästäjän possupata

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Metsästäjän possupata

Metsästäjän possupata

Täyteläinen possupata on maukasta viikonloppuruokaa, jolloin on aikaa nautiskella hyvästä ruoasta ajan kanssa. Tarjoa pataa yhdessä riisin kanssa.

35 min
keskitaso
112 kcal / 100g
2
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
porsaan ulkofileetä
1
sipuli
200 g
tuoreita herkkusieniä
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
½ rasiaa (à 200 g)
½ tl
suolaa
valkopippuria myllystä
n. 1/2 dl
vettä

Ohje

  1. Poista fileestä kalvot ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna Oivariini ja ruskista lihasuikaleet. Siirrä lihasuikaleet hetkeksi sivuun pannulta.
  2. Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Ruskista ne pannulla Oivariini rasvassa.
  3. Lisää pannulle ruskistetut lihasuikaleet ja vehnäjauhot. Sekoita. Lisää joukkoon ruokakerma, tuorejuusto sekä tarvittaessa loraus vettä.
  4. Hauduta kypsäksi n. 15 min.
  5. Tarjoa lisäkkeenä riisiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›