
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g porsaan ulkofileetä
- 1 sipuli
- 200 g tuoreita herkkusieniä
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl vehnäjauhoja
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg valkopippuria myllystä
- ½ dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä kalvot ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna Oivariini ja ruskista lihasuikaleet. Siirrä lihasuikaleet hetkeksi sivuun pannulta.
- Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Ruskista ne pannulla Oivariini rasvassa.
- Lisää pannulle ruskistetut lihasuikaleet ja vehnäjauhot. Sekoita. Lisää joukkoon ruokakerma, tuorejuusto sekä tarvittaessa loraus vettä.
- Hauduta kypsäksi n. 15 min.
- Tarjoa lisäkkeenä riisiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- valkopippuria myllystä