Metsästäjän possupata

Metsästäjän possupata

Täyteläinen possupata on maukasta viikonloppuruokaa, jolloin on aikaa nautiskella hyvästä ruoasta ajan kanssa. Tarjoa pataa yhdessä riisin kanssa.

35 min
keskitaso
112 kcal / 100g
6
3

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
porsaan ulkofileetä
1
sipuli
200 g
tuoreita herkkusieniä
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
½ rasiaa (à 200 g)
½ tl
suolaa
valkopippuria myllystä
n. 1/2 dl
vettä

Ohje

  1. Poista fileestä kalvot ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna Oivariini ja ruskista lihasuikaleet. Siirrä lihasuikaleet hetkeksi sivuun pannulta.
  2. Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Ruskista ne pannulla Oivariini rasvassa.
  3. Lisää pannulle ruskistetut lihasuikaleet ja vehnäjauhot. Sekoita. Lisää joukkoon ruokakerma, tuorejuusto sekä tarvittaessa loraus vettä.
  4. Hauduta kypsäksi n. 15 min.
  5. Tarjoa lisäkkeenä riisiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)