
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pkt (250 g) Valio MiFU® jauhista
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- mustapippuria myllystä
- 150 g sipulia
- 500 g pakasteperunaviipaleita
- 300 g etikkapunajuuriviipaleita
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 tl suolaa
- 1½ tl kuivattua kirveliä
- ½ tl kuivattua rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauhis Oivariini rasvassa. Rouhaise päälle pippuria.
- Viipaloi sipuli.
- Lado perunaviipaleita, sipulia, punajuuriviipaleita ja jauhista kerroksittain uunivuokaan, lopettaen perunaviipaleilla.
- Kiehauta paistinpannulla kerma, crème fraîche ja mausteet. Valuta tasaisesti vuokaan.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 1 h.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.