Mocca panna cotta

Mocca panna cotta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mocca panna cotta

Mocca panna cotta

Kahvinystävien jälkiruoka. Pannacotta eli "keitetty kerma", on italialainen jälkiruoka, jonka valmistus on suhteellisen nopeaa. Vaatii kuitenkin hieman malttia odottaa herkun hyytymistä noin 4 tuntia...

Valmistusaika

Työaika
10 min
hyydytys
4 h
jäähdytys
10 min
Yhteensä
4 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
liivatelehteä
1 prk (2 dl)
1 ½ dl
suodatinkahvijuomaa
2 rkl
kahvilikööriä
2 tl
vaniljasokeria
1 rkl
sokeria

Pinnalle

pipari- tai keksimuruja tai esim. suklaapapuja

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min
  2. Kuumenna kerma, kahvi, kahvilikööri ja sokerit kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila pois liedeltä.
  3. Sulata valutetut liivatelehdet kuumaan seokseen. Jäähdytä samalla sekoittaen esim. kylmässä vesihauteessa. Näin ehkäiset jälkiruoan kuorettumisen.
  4. Jaa pannacotta kahvikuppeihin tai laseihin. Pidä peitettynä jääkaapissa n. 3 - 4 tuntia.
  5. Tarjoa kylmänä ja ripota pinnalle pipari- tai keksimuruja tai vaihtoehtoisesti suklaapapuja (huom. sis. laktoosia).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›