
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 h 10 min
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 liivatelehteä
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1½ dl suodatinkahvijuomaa
- 2 rkl kahvilikööriä
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl sokeria
Pinnalle
- 0 kg pipari- tai keksimuruja tai esim. suklaapapuja
Jaa resepti
Ohje
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min
- Kuumenna kerma, kahvi, kahvilikööri ja sokerit kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila pois liedeltä.
- Sulata valutetut liivatelehdet kuumaan seokseen. Jäähdytä samalla sekoittaen esim. kylmässä vesihauteessa. Näin ehkäiset jälkiruoan kuorettumisen.
- Jaa pannacotta kahvikuppeihin tai laseihin. Pidä peitettynä jääkaapissa n. 3 - 4 tuntia.
- Tarjoa kylmänä ja ripota pinnalle pipari- tai keksimuruja tai vaihtoehtoisesti suklaapapuja (huom. sis. laktoosia).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
221 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
18,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- pipari- tai keksimuruja