
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 dl pitkäjyväistä riisiä
- 4 keitettyä (8 min) kananmunaa
- ½ tl suolaa
- 1 tl viherpippuria
- 1 ruukku ruohosipulia
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita tuorejuusto ja pehmeä voi. Sekoita siihen käsin vehnäjauho-leivinjauheseos. Painele taikina litteäksi levyksi tuorekelmun sisään. Anna taikinan vetäytyä vähintään 30 min ennen käyttöä jääkaapissa
- Keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä, valuta ja anna jäähtyä. Hienonna munat. Hienonna viherpippurit morttelissa. Hienonna ruohosipuli. Yhdistä aineet.
- Jaa taikina 2 osaan. Kauli kummastakin n. 30 x 30 cm levy. Jaa levy kahteen osaan. Levitä täyte, jätä yläreunoista 2 cm ilman täytettä. Rullaa pitkältä sivulta kuten kääretorttu. Nipistele reunat hyvin kiinni.. Leivo rullat hieman hieman pidemmiksi (rullan halkaisija 3 cm).
- Pidä tankoja viileässä kunnes ne jähmettyvät hieman, jolloin paloittelu on helpompaa. Leikkaa 2 cm:n paloja. Nosta uunipellille leivinpaperille leikkauspinta ylöspäin. Voitele palat munalla
- Paista 200 asteessa n. 20 min.
- Tarjoa kahvipöydässä, alkujuoman kanssa tai keittojen lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
332 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
27 g
Rasva
21,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa