Mustaherukkakastike

Mustaherukkakastike

Mustaherukkakastike sopii erityisesti riistalihan ja siipikarjan lisäkkeeksi.

20 min
helppo
201 kcal / 100g
0

Ainekset8 annosta

8 annosta
200 g (3,5 dl)
mustaherukoita
1 rkl
vettä
1 rkl
sokeria
½ tl
konjakkia
2 dl
1 mm (maustemitta)
suolaa
ripaus
valkopippuria

Ohje

  1. Mittaa mustaherukat kattilaan. Keitä n. 5 min tai kunnes marjat ovat hajoneet.
  2. Lisää sokeri ja konjakki. Kiehauta. Lisää kerma ja anna kastikkeen hetki kiehua.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Painele kastike lusikanpohjalla siivilän läpi.
  5. Tarjoa liharuoan, esim. poron, hirven tai saksanpeuran kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›