Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mustikkamuffinit

Maustettu rahka pehmentää ja mehevöittää herkullisia mustikkamuffineja.

Mustikkamuffinit
Mustikkamuffinit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 prk
    Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruuna
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön maustettu rahka 200 g sitruuna laktoositon
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl perunajauhoja
  • 1 dl (60 g) pakastemustikoita

Ohje

  1. Vaahdota kevyesti pehmeä voi ja sokeri.
  2. Vatkaa joukkoon muna. Lisää rahka ja jauho-leivinjauheseos ja sekoita.
  3. Nostele perunajauhoissa pyöritetyt jäiset mustikat varovasti taikinaan. Älä sekoita liikaa.
  4. Jaa taikina muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin amerikanmuffinivuokiin.
  5. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n.15 - 17 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 314 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 38,6 g
Rasva 14,5 g
Tyydyttynyt rasva 8 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search