
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g porkkanaa
- 7 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 tl korianterin siemeniä tai ripaus muskottipähkinää
Tarjoiluun
- 1-2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® raejuustoaLaktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi keiton päälle…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja viipaloi porkkanat.
- Kuumenna vesi ja liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) kiehuvaksi. Lisää joukkoon porkkanat ja peruna-sipulisekoitus. Keitä kypsäksi, 10 - 15 min.
- Lisää kerma, mustapippuri ja morttelissa hienonnetut korianterin siemenet. Kuumenna kiehuvaksi.
- Soseuta sauvasekoittimella. Tarkista suola.
- Hienonna persilja. Sekoita raejuuston joukkoon. Lisää keittoannosten päälle.
- Tarjoa lisänä saaristolais- tai ruisleipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
47 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä