
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni180°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg maa-artisokkia
- 1 varsi tuoretta rosmariinia
- ½ tl suolaa
- ½ sitruunan mehu
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Lisäksi
-
½-1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Pese maa-artisokat puhtaaksi juuriharjalla. Halkaisen isoimmat yksilöt. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle.
- Ripottele pintaan rosmariinin lehdet ja suola sekä purista sitruunan mehu. Levitä pinnalle myös Oivariini.
- Paahda uunissa 180 asteessa n. 50 min. kunnes saavat väriä pintaan ja tuntuvat sisältä pehmeiltä.
- Tarjoile paahdetut lämpimät maa-artisokat dippikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
3,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa