Pavlova on herkullinen ja helppotekoinen kakku, jonka ehdoton valtti on sen monipuolisuus. Pavlovan täytteissä näkyy ja maistuu sesongin raaka-aineet ja se sopii laktoosittomaan ja gluteenittomaan ruokavalioon. Pääsiäisenä pavlovan pinnalla koreilee kevään keltainen aurinko.
4 | valkuaista |
2 ½ dl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
1 tl | valkoviinietikkaa |
2 tl | maissitärkkelystä , (Maizena) |
Täyte | |
---|---|
2 dl | |
2 prk (à 200 g) | |
1 | kypsä mango |
1 - 2 | passiohedelmää |
mintunlehtiä ja/tai syötäviä kukkia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.