
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g parsakaalia (tuoretta tai pakaste)
- 1 (150 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 150 g kylmäsavulohta
- 1 tl sitruunapippuria
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 dl paahdettuja maapähkinöitä
Annosten päälle
-
3 dl (120 g)
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa juustoa raastettunaValio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta parsakaalin nuput ja kuutioitu tyvi suolalla maustetussa pienessä vesimäärässä. Valuta.
- Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa.
- Leikkaa kala suikaleiksi tai kuutioiksi.
- Lisää sipulin joukkoon parsakaalit, lohi, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi; sekoita varoen, että kala pysyy ehjänä.
- Hienonna maapähkinät. Lisää puolet kastikkeeseen. Säästä puolet annosten päälle.
- Jos haluat kastikkeesta juoksevampaa, lisää n. 1 dl vettä tai pastan keitinvettä.
- Ripota annoksille loppu maapähkinärouhe ja juustoraastetta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa