Pashakakku

Pashakakku

10 h 40 min
helppo
206 kcal / 100g
1
0

Täytekakku kuuluu suomalaiseen juhlaan. Tämä hedelmäinen kakku sopii kaikkiin kevään juhliin ja on helppo valmistaa.

Ainekset

10 annosta

Pohja

4
munan kakkupohja

Kostutus

1 dl

Täyte

1 pieni tlk
ananasmurskaa
2 prk (à 250 g)
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
mantelirouhetta
½ pussia (à 200 g)
pieniä hedelmäkuutioita esim. trooppinen kuivahedelmäsekoitus
1 prk (3,3 dl)

Koristeluun

siemenettömiä viinirypäleitä
säilykepersikoita
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta levyt täysmehulla, kansi alapuolelta.
  2. Valuta ananas. Levitä puolet murskasta alimmalle levylle.
  3. Yhdistä muut täytteen aineet; lisää hedelmäpalat veitsellä hienonnettuina ja kerma vaahdotettuna.
  4. Levitä n. 1/3 seoksesta pohjalevylle ananasmurskan päälle. Nosta päälle toinen levy. Lisää ananasmurska ja 1/3 täytteestä. Lisää kansi. Levitä päälle loppu rahka-kermaseos. Anna kakun maustua jääkaapissa kuvun alla mielellään seuraavaan päivään.
  5. Koristele hedelmillä ja sitruunamelissalla ennen tarjoilua. Tarjoa jälkiruoaksi tai kahvipöydässä
Lisukkeeksi
Täytekakkupohjat
50 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)