Pashakakku

Pashakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pashakakku

Täytekakku kuuluu suomalaiseen juhlaan. Tämä hedelmäinen kakku sopii kaikkiin kevään juhliin ja on helppo valmistaa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
maustuminen
10 h
Yhteensä
10 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

4
munan kakkupohja

Kostutus

1 dl

Täyte

1 pieni tlk
ananasmurskaa
1 prk (500 g)
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
mantelirouhetta
½ pussia (à 200 g)
pieniä hedelmäkuutioita esim. trooppinen kuivahedelmäsekoitus
1 prk (3,3 dl)

Koristeluun

siemenettömiä viinirypäleitä
säilykepersikoita
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta levyt täysmehulla, kansi alapuolelta.
  2. Valuta ananas. Levitä puolet murskasta alimmalle levylle.
  3. Yhdistä muut täytteen aineet; lisää hedelmäpalat veitsellä hienonnettuina ja kerma vaahdotettuna.
  4. Levitä n. 1/3 seoksesta pohjalevylle ananasmurskan päälle. Nosta päälle toinen levy. Lisää ananasmurska ja 1/3 täytteestä. Lisää kansi. Levitä päälle loppu rahka-kermaseos. Anna kakun maustua jääkaapissa kuvun alla mielellään seuraavaan päivään.
  5. Koristele hedelmillä ja sitruunamelissalla ennen tarjoilua. Tarjoa jälkiruoaksi tai kahvipöydässä
Lisukkeeksi
Täytekakkupohjat
50 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›