Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pasta-broilerigratiini

Iloisen keltainen pasta-broilerigratiini virkistää mielen ja saa vatsan täyteen.

Pasta-broilerigratiini
Pasta-broilerigratiini

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g kierrepastaa
  • 400-450 g broilerisuikaleita
  • 2 (150 g) sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 tl currya
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl pippurisekoitusta
  • 3 säilykepersikan puolikasta

Vuokaan

Gratiinikastike

  • ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl kurkumaa
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 5 dl
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 150 g
    Valio Polar® Täyteläinen juustoa
    Valio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
    Valio Polar® Täyteläinen e350 g

Pinnalle

  • 1 säilykepersikan puolikas
  • 0 kg hienonnettua tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  2. Paista broilerisuikaleet, hienonnetut sipulit ja curry rasvassa paistinpannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
  3. Kuutioi valutetut persikat.
  4. Voitele uunivuoka. Lisää pasta, broileri-sipuliseos ja persikat vuokaan. Sekoita kevyesti.
  5. Valmista gratiinikastike. Kiehauta jauhot ja kurkuma rasvassa kattilassa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
  6. Mausta suolalla. Raasta juusto. Lisää joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  7. Kaada kastike vuokaan. Viipaloi pinnalle tuleva persikanpuolikas ohuiksi viipaleiksi ja koristele sillä pinta. Paista 200 asteessa uuunin keskitasolla n. 20 min.
  8. Viimeistele ripottamalla pinnalle basilikasilppua. Tarjoa vihreän salaatin ja patongin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal
Proteiini 9,8 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • hienonnettua tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search