Pasta-broilerigratiini

Pasta-broilerigratiini

50 min
keskitaso
152 kcal / 100g
5
8

Iloisen keltainen pasta-broilerigratiini virkistää mielen ja saa vatsan täyteen.

Ainekset

4 annosta
5 dl (200 g)
kierrepastaa
400 - 450 g
broilerisuikaleita
2 (150 g)
sipulia
3
valkosipulin kynttä
1 tl
currya
1 rkl
1 tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
3
säilykepersikan puolikasta

Vuokaan

1 rkl

Gratiinikastike

½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
kurkumaa
2 rkl
5 dl
½ tl
suolaa
150 g

Pinnalle

1
säilykepersikan puolikas
hienonnettua tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  2. Paista broilerisuikaleet, hienonnetut sipulit ja curry rasvassa paistinpannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
  3. Kuutioi valutetut persikat.
  4. Voitele uunivuoka. Lisää pasta, broileri-sipuliseos ja persikat vuokaan. Sekoita kevyesti.
  5. Valmista gratiinikastike. Kiehauta jauhot ja kurkuma rasvassa kattilassa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
  6. Mausta suolalla. Raasta juusto. Lisää joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  7. Kaada kastike vuokaan. Viipaloi pinnalle tuleva persikanpuolikas ohuiksi viipaleiksi ja koristele sillä pinta. Paista 200 asteessa uuunin keskitasolla n. 20 min.
  8. Viimeistele ripottamalla pinnalle basilikasilppua. Tarjoa vihreän salaatin ja patongin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
116 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)