
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g kierrepastaa
- 400-450 g broilerisuikaleita
- 2 (150 g) sipulia
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 tl currya
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- ½ tl pippurisekoitusta
- 3 säilykepersikan puolikasta
Vuokaan
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Gratiinikastike
- ½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl kurkumaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
5 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- ½ tl suolaa
-
150 g
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
Pinnalle
- 1 säilykepersikan puolikas
- 0 kg hienonnettua tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Paista broilerisuikaleet, hienonnetut sipulit ja curry rasvassa paistinpannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
- Kuutioi valutetut persikat.
- Voitele uunivuoka. Lisää pasta, broileri-sipuliseos ja persikat vuokaan. Sekoita kevyesti.
- Valmista gratiinikastike. Kiehauta jauhot ja kurkuma rasvassa kattilassa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla. Raasta juusto. Lisää joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
- Kaada kastike vuokaan. Viipaloi pinnalle tuleva persikanpuolikas ohuiksi viipaleiksi ja koristele sillä pinta. Paista 200 asteessa uuunin keskitasolla n. 20 min.
- Viimeistele ripottamalla pinnalle basilikasilppua. Tarjoa vihreän salaatin ja patongin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua tuoretta basilikaa