Kaalilaatikko on suosikkiruoka, joka pitää pintansa vuodesta toiseen. Huolella maustettuna ja uunissa pitkään hautuneena se houkuttelee tuoksullaan ruokailijat pöytään. Raikas, punainen puolukkasurvos on kaalilaatikon itseoikeutettu seuralainen.
1 kg | valkokaalia |
1 pkt (120 g) | amerikanpekonia (marmori) tai fileepekonia |
400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
2 - 3 isoa (300 g) | sipulia |
1 ½ tl | suolaa |
¼ tl | jauhettua valkopippuria |
2 rkl | meiramia |
2 - 3 rkl | siirappia |
1 dl | puuroriisiä |
8 dl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.