Kaalilaatikko on suosikkiruoka, joka pitää pintansa vuodesta toiseen. Huolella maustettuna ja uunissa pitkään hautuneena se houkuttelee tuoksullaan ruokailijat pöytään. Raikas, punainen puolukkasurvos on kaalilaatikon itseoikeutettu seuralainen.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 kg | valkokaalia |
1 pkt (120 g) | amerikanpekonia (marmori) tai fileepekonia |
400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
2 - 3 isoa (300 g) | sipulia |
1 ½ tl | suolaa |
¼ tl | jauhettua valkopippuria |
2 rkl | meiramia |
2 - 3 rkl | siirappia |
1 dl | puuroriisiä |
8 dl |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.