
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg valkokaalia
- 1 pkt (120 g) amerikanpekonia (marmori) tai fileepekonia
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 2-3 isoa (300 g) sipulia
- 1½ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
- 2 rkl meiramia
- 2-3 rkl siirappia
- 1 dl puuroriisiä
-
8 dl
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali.
- Hauduta se kokoon pienessä vesimäärässä tilavassa kattilassa. Sekoita välillä. Valuta.
- Hienonna pekoni. Anna sen ruskistua pannulla keskilämmöllä. Lisää jauheliha. Ruskista.
- Lisää hienonnettu sipuli. Paista vielä vähän aikaa, että sipuli pehmenee. Lisää kaikki mausteet.
- Sekoita pekoni-jauheliha-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.
- Kaada seos voideltuun, laakeahkoon (n. 30 x 22 cm) uunivuokaan. Lisää maito.
- Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa n. 1 1/2 t. Peitä vuoka tarvittaessa leivinpaperilla tai foliolla, jos pinta saa liikaa väriä.
- Tarjoa puolukkasurvoksen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
6,7 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa