Peruna-juustovuoka

Peruna-juustovuoka

50 min
helppo
124 kcal / 100g
0
0

Peruna-juustovuoka on lisäkeruoka, joka maistuu liha-, kala- ja makkararuokien kanssa.

Ainekset

6 annosta
1 rkl
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
2 rkl
siirappia tai sokeria
1 dl
4
kananmunaa
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 pussi (150 g)

Päälle

2 - 3
tomaattia viipaleina
1 dl
kivettömiä oliiveja
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Voitele vuoka Oivariini rasvalla. Kaada peruna-sipulisekoitus vuokaan ja mausta.
  2. Kypsennä uunissa 200 asteessa lähes kypsäksi välillä sekoitellen (n. 15 min).
  3. Yhdistä loput aineet kulhossa ja kaada vuokaan. Lado tomaattiviipaleet ja oliivit päälle ja mausta. Kypsennä, kunnes muna on täysin hyytynyt.
  4. Viimeistele basilikalla. Tarjoa liha-, makkara- tai kalaruokien tai raikkaan salaatin kanssa. Sopii myös ilta- tai saunapalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
134 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)