Peruna-papupannu

Peruna-papupannu

Kasvispannu maistuu pääruokana tai raikkaana lisäkkeenä lihapullien, nuggettien, fileepihvien tai kalan kanssa. Tuorekurkkusalaatti annoksen päällä on tämän ruoan salaisuus.

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 - 2 rkl
500 g
peruna-sipulisekoitusta
100 g
vihreitä pakastepapuja
½ tl
suolaa
1 rasia (200 g)
1 dl
tuoretta persiljaa
tai tuoretta kynteliä

Päälle

½
kurkkua
½ tl
sitruunapippuria
1/2 - 1 tl
sokeria
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini isossa kattilassa tai paistokasarissa.
  2. Lisää peruna-sipulisekoitus, pavut ja suola. Paista keskilämmöllä n. 5 min.
  3. Lisää tuorejuusto. Anna ruoan kypsyä kannen alla 10 - 15 min välillä sekoittaen.
  4. Leikkaa kuorittu kurkku kuutioiksi, laita kulhoon. Mausta sitruunapippurilla, sokerilla ja suolalla.
  5. Tarkista ruoan kypsyys. Sekoita joukkoon hienonnettu persilja.
  6. Lisää pinnalle kurkkukuutiot juuri ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai esim. lihapullien, nuggettien, fileepihvien tai kalan lisäkkeenä.

Vinkki

Lisää ruokaan kypsennyksen lopussa n. 1/2 prk (à 180 g) Valio salaattijuustokuutioita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)