Peruna-papupannu

Peruna-papupannu
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Peruna-papupannu

Peruna-papupannu

Kasvispannu maistuu pääruokana tai raikkaana lisäkkeenä lihapullien, nuggettien, fileepihvien tai kalan kanssa. Tuorekurkkusalaatti annoksen päällä on tämän ruoan salaisuus.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 - 2 rkl
500 g
peruna-sipulisekoitusta
100 g
vihreitä pakastepapuja
½ tl
suolaa
1 rasia (200 g)
1 dl
tuoretta persiljaa

tai rkltuoretta kynteliä

Päälle

½
kurkkua
½ tl
sitruunapippuria
1/2 - 1 tl
sokeria
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini isossa kattilassa tai paistokasarissa.
  2. Lisää peruna-sipulisekoitus, pavut ja suola. Paista keskilämmöllä n. 5 min.
  3. Lisää tuorejuusto. Anna ruoan kypsyä kannen alla 10 - 15 min välillä sekoittaen.
  4. Leikkaa kuorittu kurkku kuutioiksi, laita kulhoon. Mausta sitruunapippurilla, sokerilla ja suolalla.
  5. Tarkista ruoan kypsyys. Sekoita joukkoon hienonnettu persilja.
  6. Lisää pinnalle kurkkukuutiot juuri ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai esim. lihapullien, nuggettien, fileepihvien tai kalan lisäkkeenä.
Vinkki

Vinkki

Lisää ruokaan kypsennyksen lopussa n. 1/2 prk (à 180 g) Valio salaattijuustokuutioita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›