
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- 100 g vihreitä pakastepapuja
- ½ tl suolaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
-
1 dl
tuoretta persiljaa
- 2-3 rkl tuoretta kynteliä
Voit kokeilla myös
Päälle
- ½ kurkkua
- ½ tl sitruunapippuria
- ½-1 tl sokeria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini isossa kattilassa tai paistokasarissa.
- Lisää peruna-sipulisekoitus, pavut ja suola. Paista keskilämmöllä n. 5 min.
- Lisää tuorejuusto. Anna ruoan kypsyä kannen alla 10 - 15 min välillä sekoittaen.
- Leikkaa kuorittu kurkku kuutioiksi, laita kulhoon. Mausta sitruunapippurilla, sokerilla ja suolalla.
- Tarkista ruoan kypsyys. Sekoita joukkoon hienonnettu persilja.
- Lisää pinnalle kurkkukuutiot juuri ennen tarjoilua.
- Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai esim. lihapullien, nuggettien, fileepihvien tai kalan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa