Vegaaninen pyttipannu

Vegaaninen pyttipannu
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen pyttipannu

Vegaaninen pyttipannu

Spydäri, pyttis, pyttipannu - rakkaalla arkiruoalla on monta nimeä. Klassisen pannuruoan vegaaninen vaihtoehto syntyy Gold&Green® vegekuutioista.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (iso)
sipuli
750 g
keitettyä perunaa
2 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
¾ tl
kuivattua timjamia
mustapippuria myllystä
1 rasia (230 g)
250 g
kirsikkatomaatteja

Lisäksi

2
suolakurkkua
tuoretta lehtipersiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja kuutioi kypsät, kuoritut perunat. Paista pannulla öljyssä.
  2. Lisää mausteet, vegekuutiot sekä kirsikkatomaatit pannulle. Jatka paistamista hetki.
  3. Viimeistele lohkotuilla suolakurkuilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.