Siirry sisältöön
Pestosarvet

Pestosarvet

Pesto on italialainen kastike, jota voi pastan lisäksi käyttää monipuolisesti muidenkin ruokien kastikkeina sekä täytteissä ja kuorrutteissa.

Pestosarvet

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl
    Valio Eila® kevytmaitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • 50 g hiivaa
  • 1¼ tl suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 3 dl neljän viljan hiutaleita
  • 7½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Täyte

  • 1 pussi (150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste
  • 1 dl pestoa (alla Genovese)
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna

Voiteluun

  • 0 kg kananmunaa

Pinnalle

  • 0 kg seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, sokeri ja hiutaleet. Anna turvota 5 min.
  2. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi Oivariini. Kohota taikina liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi
  3. Valmista täyte: Sekoita juustoraasteeseen valmis pesto ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit.
  4. Ripota pöydälle jauhoja. Kaada taikina pöydälle ja vaivaa sitä kunnolla. Jaa taikina 4 osaan. Taputtele tai kauli jokaisesta osasta ympyrä (Ø 30 cm). Leikkaa leivinpyörällä 8 sektoriksi. Jaa sektorien leveään päähän täyte. Kierrä sarviksi. Siirrä uunipellille leivinpaperin päälle. Taivuta sarvet hieman kaarelle. Kohota liinan alla. Voitele munalla. Koristele siemenillä.
  5. Paista 225 asteessa n. 13 min. Tarjoa kahvin tai teen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 264 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 28,6 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kananmunaa
  • seesaminsiemeniä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search