Pestosarvet

Pestosarvet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pestosarvet

Pesto on italialainen kastike, jota voi pastan lisäksi käyttää monipuolisesti muidenkin ruokien kastikkeina sekä täytteissä ja kuorrutteissa.

Valmistusaika

Työaika
1 h 35 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset32 kpl

32 kpl
5 dl
50 g
hiivaa
1 ½ tl
suolaa
2 tl
sokeria
3 dl
neljän viljan hiutaleita
n. 7 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl

Täyte

1 pussi (150 g)
1 dl
pestoa (alla Genovese)
1 dl
aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna

Voiteluun

kananmunaa

Pinnalle

seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, sokeri ja hiutaleet. Anna turvota 5 min.
  2. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi Oivariini. Kohota taikina liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi
  3. Valmista täyte: Sekoita juustoraasteeseen valmis pesto ja hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit.
  4. Ripota pöydälle jauhoja. Kaada taikina pöydälle ja vaivaa sitä kunnolla. Jaa taikina 4 osaan. Taputtele tai kauli jokaisesta osasta ympyrä (Ø 30 cm). Leikkaa leivinpyörällä 8 sektoriksi. Jaa sektorien leveään päähän täyte. Kierrä sarviksi. Siirrä uunipellille leivinpaperin päälle. Taivuta sarvet hieman kaarelle. Kohota liinan alla. Voitele munalla. Koristele siemenillä.
  5. Paista 225 asteessa n. 13 min. Tarjoa kahvin tai teen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
266 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.