Pikantti mustaherukkahilloke

Pikantti mustaherukkahilloke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pikantti mustaherukkahilloke

Pikantti mustaherukkahilloke

Juustojen kanssa maistuvat hillokkeet. Mustaherukoista ja sambal oelekista syntyy makupari, joka sopii myös kaaliruokien kylkeen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset20 annosta

20 annosta
400 g
mustaherukoita
1
iso sipuli kuutioina
2 dl
sokeria
3 dl
vettä
2 rkl
punaviinietikkaa
¾ tl
suolaa
½ tl
sambal oelekia

Ohje

  1. Mittaa kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna sekoitellen ja keitä miedolla lämmöllä n. 20 min.
  2. Soseuta ja jäähdytä kylmässä. Tarjoa kylmänä lisukkeena juustojen tai kaalilaatikon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›