Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pikantti mustaherukkahilloke

Juustojen kanssa maistuvat hillokkeet. Mustaherukoista ja sambal oelekista syntyy makupari, joka sopii myös kaaliruokien kylkeen.

Pikantti mustaherukkahilloke
Pikantti mustaherukkahilloke

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g mustaherukoita
  • 1 iso sipuli kuutioina
  • 2 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl sambal oelekia

Ohje

  1. Mittaa kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna sekoitellen ja keitä miedolla lämmöllä n. 20 min.
  2. Soseuta ja jäähdytä kylmässä. Tarjoa kylmänä lisukkeena juustojen tai kaalilaatikon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal
Proteiini 0,8 g
Hiilihydraatti 24,8 g
Rasva 0,5 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search