Pikantti mustaherukkahilloke

Pikantti mustaherukkahilloke

Juustojen kanssa maistuvat hillokkeet. Mustaherukoista ja sambal oelekista syntyy makupari, joka sopii myös kaaliruokien kylkeen.

Ainekset20 annosta

20 annosta
400 g
mustaherukoita
1
iso sipuli kuutioina
2 dl
sokeria
3 dl
vettä
2 rkl
punaviinietikkaa
¾ tl
suolaa
½ tl
sambal oelekia

Ohje

  1. Mittaa kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna sekoitellen ja keitä miedolla lämmöllä n. 20 min.
  2. Soseuta ja jäähdytä kylmässä. Tarjoa kylmänä lisukkeena juustojen tai kaalilaatikon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)