
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g punakaalia
- 150 g punasipulia
- 1½ rkl merisuolaa
- 4-6 timjamin oksaa
Pikkelöintiliemi
-
3 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 1½ dl punaviinietikkaa
- 1½ dl sokeria
- 8 maustepippuria
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Keisarinna® juustoaValio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
-
0 kg Valio Juhla® cheddar juustoa
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pesty punakaali ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli.
- Laita kasvikset kulhoon. Sekoita joukkoon suola ja timjamin oksat. Jos käytät pehmeävartista ruukkutimjamia, voit laittaa sitä reilummin. Laita paino päälle n. 1 h ajaksi.
- Valuta irronnut liemi kaalia painellen.
- Kiehauta pikkelöintiliemen ainekset. Kaada kasvisten päälle. Anna maustua 3 h tai seuraavan päivään.
- Pikkelöity punakaali säilyy jääkaapissa pari viikkoa. Huomoithan, että maku vahvistuu säilytyksen aikana.
- Tarjoa esim. juustojen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
15,4 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
2,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Keisarinna® juustoa