
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni100°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohjat
- 3 valkuaista
- 1¾ dl sokeria
- ½ tl valkoviinietikkaa
- 1 tl maissitärkkelystä
- 1 tl vaniljasokeria
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa mansikkaValio maustettu rahka mansikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 0 kg marjoja
- 0 kg sitruunamelissan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeria vähitellen, vatkaa koko ajan. Kun seos on kiiltävää ja kuohkeaa lisää viinietikka ja vaniljasokeri. Siivilöi joukkoon maissitärkkelys. Sekoita hyvin.
- Tee kahden lusikan avulla uunipellille leivinpaperille pieniä (halkaisija n. 6 cm) "kuppeja", joissa reunat nousevat korkeammalle kuin keskiosa. Voit tehdä kupit myös pursottamalla ensin ensin ohuet pohjat ja jatkaa pursottamalla reunukset, jolloin keskelle jää syvennys.
- Paista 100 asteessa n. 1 t 15 min. Levitä maustettu rahka pohjille ja koristele marjoilla juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
33,3 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- marjoja
- sitruunamelissan lehtiä