Pistaasipähkinägrissinit

Pistaasipähkinägrissinit

Grissinit sopivat tarjottaviksi alkukeittojen ja salaatin sekä juustojen kanssa.

Ainekset40 kpl

40 kpl
3 dl
vettä
25 g
hiivaa
1 tl
suolaa
1 ¼ dl (50 g)
parmesaania
1 dl (50 g)
pistaasipähkinöitä tai muita pähkinöitä rouhittuna
n. 7 dl
vehnäjauhoja
100 g
Valio voita

tai 100 gValio Oivariini® rasvaa

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, hienoksi raastettu juusto ja hienoksi rouhitut pähkinät. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi pehmeä voi tai Oivariini. Kohota leivinliinan alla n. kaksinkertaiseksi.
  2. Vaivaa taikina hyvin ja jaa viiteen osaan. Jaa edelleen 8 palaan. Leivo palat 30 cm:n pituisiksi, ohuiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille leivinpaperille ja kohota liinan alla.
  3. Paista 225 asteessa n.10 min.
  4. Tarjoa glögin ja juustojen kanssa. Sopii myös alkukeitolle ja salaatin seuraan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›