Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pistaasipähkinägrissinit

Grissinit sopivat tarjottaviksi alkukeittojen ja salaatin sekä juustojen kanssa.

Pistaasipähkinägrissinit
Pistaasipähkinägrissinit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 1¼ dl (50 g) parmesaania
  • 50 g (1 dl) pistaasipähkinöitä tai muita pähkinöitä rouhittuna
  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, hienoksi raastettu juusto ja hienoksi rouhitut pähkinät. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi pehmeä voi tai Oivariini. Kohota leivinliinan alla n. kaksinkertaiseksi.
  2. Vaivaa taikina hyvin ja jaa viiteen osaan. Jaa edelleen 8 palaan. Leivo palat 30 cm:n pituisiksi, ohuiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille leivinpaperille ja kohota liinan alla.
  3. Paista 225 asteessa n.10 min.
  4. Tarjoa glögin ja juustojen kanssa. Sopii myös alkukeitolle ja salaatin seuraan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 296 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 34 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search