Pistaasipähkinägrissinit

Pistaasipähkinägrissinit

1 h 20 min
helppo
291 kcal / 100g
2
0

Grissinit sopivat tarjottaviksi alkukeittojen ja salaatin sekä juustojen kanssa.

Ainekset

40 kpl
3 dl
vettä
25 g
hiivaa
1 tl
suolaa
1 ¼ dl (50 g)
parmesaania
1 dl (50 g)
pistaasipähkinöitä tai muita pähkinöitä rouhittuna
n. 7 dl
vehnäjauhoja
100 g
Valio voita

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, hienoksi raastettu juusto ja hienoksi rouhitut pähkinät. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi pehmeä voi tai Oivariini. Kohota leivinliinan alla n. kaksinkertaiseksi.
  2. Vaivaa taikina hyvin ja jaa viiteen osaan. Jaa edelleen 8 palaan. Leivo palat 30 cm:n pituisiksi, ohuiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille leivinpaperille ja kohota liinan alla.
  3. Paista 225 asteessa n.10 min.
  4. Tarjoa glögin ja juustojen kanssa. Sopii myös alkukeitolle ja salaatin seuraan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
13 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)