Porkkanaletut, alkaen 1 v

Porkkanaletut, alkaen 1 v
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Porkkanaletut, alkaen 1 v

Porkkanaletut, alkaen 1 v

Iloisen oranssiset porkkanaletut piristävät arkipäivää ja toimivat myös lasten vierastarjoilussa. Taikinaan voit halutessasi lisätä myös kananmunan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
turvotus
5 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset18 pientä lettua

18 pientä lettua
2 dl
1 dl (n. 80 g)
porkkanaraastetta
1 dl
vehnäjauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Sekoita velliin hienoksi raastettu porkkana. Vatkaa joukkoon jauhot. Anna taikinan turvota hetken aikaa.
  2. Paista taikinasta lettuja Oivariini rasvassa miedolla lämmöllä ilman, että lettujen pinta kovasti ruskistuu.
  3. Tarjoa letut kevyesti sokeroidun puolukkasurvoksen kanssa.
Vinkki

Vinkki

Taikinaan voi lisätä yhden munan, mutta letut onnistuvat ilman sitäkin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.