Porkkanaletut, alkaen 1 v

Porkkanaletut, alkaen 1 v

Iloisen oranssiset porkkanaletut piristävät arkipäivää ja toimivat myös lasten vierastarjoilussa. Taikinaan voit halutessasi hyödyntää purkin pohjalle jääneen vellitilkan.

25 min
helppo
124 kcal / 100g
5
2

Ainekset18 pientä lettua

18 pientä lettua
1 pkt (210 g)
1 dl (n. 80 g)
porkkanaraastetta
1 dl
vehnäjauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Sekoita velliin hienoksi raastettu porkkana. Vatkaa joukkoon jauhot. Anna taikinan turvota hetken aikaa.
  2. Paista taikinasta lettuja Oivariini rasvassa miedolla lämmöllä ilman, että lettujen pinta kovasti ruskistuu.
  3. Tarjoa letut kevyesti sokeroidun puolukkasurvoksen kanssa.

Vinkki

* Taikinaan voi lisätä yhden munan, mutta letut onnistuvat ilman sitäkin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›