Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Porkkanaletut, alkaen 1 v

Iloisen oranssiset porkkanaletut piristävät arkipäivää ja toimivat myös lasten vierastarjoilussa. Taikinaan voit halutessasi lisätä myös kananmunan.

Porkkanaletut, alkaen 1 v
Porkkanaletut, alkaen 1 v

Ainesosat

pientä lettua

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Paistamiseen


Ohje

  1. Sekoita velliin hienoksi raastettu porkkana. Vatkaa joukkoon jauhot. Anna taikinan turvota hetken aikaa.
  2. Paista taikinasta lettuja Oivariini rasvassa miedolla lämmöllä ilman, että lettujen pinta kovasti ruskistuu.
  3. Tarjoa letut kevyesti sokeroidun puolukkasurvoksen kanssa.

Vinkki

Taikinaan voi lisätä yhden munan, mutta letut onnistuvat ilman sitäkin.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 19,2 g
Rasva 0,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search