Possua maapähkinäkastikkeessa

Possua maapähkinäkastikkeessa

35 min
keskitaso
140 kcal / 100g
3
3

Porsaan sisäfilee aasialaisin makuvivahtein maustetussa kastikkeessa on mainio ruoka arkeen tai juhlavammallekin aterialle. Tarjoa kastikkeen kanssa riisiä tai nuudeleita.

Ainekset

6 annosta
1 (n. 700 g)
porsaan sisäfilee
1 rkl
½ tl
suolaa
1 prk (200 g)
maapähkinäkastiketta esim. Santa Maria Satay Sauce
1 prk (200 g)
2 rkl
mangochutneya
½ tl
chilijauhetta
2 dl
vettä

Pinnalle

1 dl
maapähkinää rouhittuna

Ohje

  1. Ota filee huoneenlämpöön n. 1 t ennen valmistusta.
  2. Leikkaa filee n. 3 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Paista lihat 1 - 2 erässä kuumalla pannulla Oivariinissa kullanruskeiksi.
  3. Lisää maapähkinäkastike, crème fraîche, mausteet ja vesi. Anna kiehua 2 - 3 min.
  4. Ripota pinnalle maapähkinärouhetta. Tarjoa jasmiiniriisin tai nuudelien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)