Puolukka-rahkajälkiruoka

Puolukka-rahkajälkiruoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Puolukka-rahkajälkiruoka

Puolukka-rahkajälkiruoka

Helppo jälkiruoka valmistuu yhdistämällä maustettua rahkaa, kirpeitä puolukoita ja rouskuvaa mysliä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200 g)
½ dl
3 dl
puolukoita
2 rkl
sokeria
2 dl
kauramysliä , esim. Start

Ohje

  1. Notkista vaniljarahka lusikalla omassa purkissaan. Lisää maito, sekoita tasaiseksi. Sokeroi puolukat. Laita ainekset annoslaseihin kerroksittain. Tarjoa jälkiruokana tai välipalana
  2. VINKKI Voit käyttää puolukoiden tilalla mustikoita tai muita marjoja. Jos käytät pakastemarjoja, anna niiden sulaa ensin hetki.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›