
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2½ dl sokeria
- 1 rkl kanelia
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl ruokasoodaa
-
1¾ dl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl puolukkahilloa
-
2 dl
Valio Keittiön turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Kuorrutus ja koristelu
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 1½ dl tomusokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- puolukoita, tomusokeria ja mantelilastuja
Pohja
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2½ dl sokeria
- 1 rkl kanelia
- 1 tl inkivääriä
- 2 tl ruokasoodaa
- 1¾ dl Valio voita
- 1 dl puolukkahilloa
- 2 dl Valio Keittiön turkkilaista jogurttia
Kuorrutus ja koristelu
- 250 g Valio maitorahkaa
- 1½ dl tomusokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- puolukoita, tomusokeria ja mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuivat aineet. Lisää hieman jäähtyneeseen voisulaan puolukkahillo ja ruokajogurtti. Sekoita seos kuiviin aineisiin.
- Kaada taikina hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun, tasapohjaiseen, 1,8 litran kakkuvuokaan.
- Paista 175 asteessa n. 1 tunti. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kumoa kakku jäähtyneenä. Sekoita kuorrutus ja levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristele puolukoilla ja paahdetuilla mantelilastuilla. Sirota puolukoille hieman tomusokeria
- Sekoita kuorrutus ja levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristele puolukoilla ja paahdetuilla mantelilastuilla. Sirota puolukoille hieman tomusokeria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
306 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
42,8 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- puolukoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.