Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit

Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit

25 min
helppo
65 kcal / 100g
2
3

Valmiista kasvissuikaleista valmistuu helppo arki-illan keitto. Rapsakat krutongit kruunaavat aterian.

Ainekset

4 annosta
10 dl
vettä
2
kana- tai kasvisliemikuutiota
2 pussia (à 400 g)
peruna-purjosekoitusta
1 prk (2,5 dl)
1 dl
hienonnettua persiljaa

Yrttikrutongit

n. 2 rkl
4 viipaletta
vaaleaa paahtoleipää
1 tl
yrttimausteseosta , esim. yrttitarhan sekoitus

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 10 min.
  2. Lisää juustokerma. Sekoita ja kiehauta. Ripota pinnalle persilja.
  3. Sulata pannulla Oivariini. Lisää pienehköiksi paloiksi revityt leipäpalat. Paista, kunnes leivän pinta ruskistuu hiukan. Lisää yrttimauste. Sekoittele.
  4. Tarjoa krutonkeja keiton päällä.

Vinkki

* Voit halutessasi soseuttaa keiton.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)