Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 10 dl vettä
- 3 kana- tai kasvisliemikuutiota
- 2 pussia (à 400 g) peruna-purjosekoitusta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Yrttikrutongit
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 4 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
- 1 tl yrttimausteseosta, esim. yrttitarhan sekoitus
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan liemeen peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 10 min.
- Lisää juustokerma. Sekoita ja kiehauta. Ripota pinnalle persilja.
- Sulata pannulla Oivariini. Lisää pienehköiksi paloiksi revityt leipäpalat. Paista, kunnes leivän pinta ruskistuu hiukan. Lisää yrttimauste. Sekoittele.
- Tarjoa krutonkeja keiton päällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
7,6 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.