Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit

Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit

Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit

Valmiista kasvissuikaleista valmistuu helppo arki-illan keitto. Rapsakat krutongit kruunaavat aterian.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
10 dl
vettä
2
kana- tai kasvisliemikuutiota
2 pussia (à 400 g)
peruna-purjosekoitusta
1 prk (2,5 dl)
1 dl
hienonnettua persiljaa

Yrttikrutongit

n. 2 rkl
4 viipaletta
vaaleaa paahtoleipää
1 tl
yrttimausteseosta , esim. yrttitarhan sekoitus

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 10 min.
  2. Lisää juustokerma. Sekoita ja kiehauta. Ripota pinnalle persilja.
  3. Sulata pannulla Oivariini. Lisää pienehköiksi paloiksi revityt leipäpalat. Paista, kunnes leivän pinta ruskistuu hiukan. Lisää yrttimauste. Sekoittele.
  4. Tarjoa krutonkeja keiton päällä.
Vinkki

Vinkki

* Voit halutessasi soseuttaa keiton.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›