
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 10 dl vettä
- 2 kana- tai kasvisliemikuutiota
- 2 pussia (à 400 g) peruna-purjosekoitusta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Yrttikrutongit
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 4 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
- 1 tl yrttimausteseosta, esim. yrttitarhan sekoitus
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan liemeen peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 10 min.
- Lisää juustokerma. Sekoita ja kiehauta. Ripota pinnalle persilja.
- Sulata pannulla Oivariini. Lisää pienehköiksi paloiksi revityt leipäpalat. Paista, kunnes leivän pinta ruskistuu hiukan. Lisää yrttimauste. Sekoittele.
- Tarjoa krutonkeja keiton päällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
39 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa