Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit

Purjo-perunakeitto & yrttikrutongit

Valmiista kasvissuikaleista valmistuu helppo arki-illan keitto. Rapsakat krutongit kruunaavat aterian.

Ainekset4 annosta

4 annosta
10 dl
vettä
2
kana- tai kasvisliemikuutiota
2 pussia (à 400 g)
peruna-purjosekoitusta
1 prk (2,5 dl)
1 dl
hienonnettua persiljaa

Yrttikrutongit

n. 2 rkl
4 viipaletta
vaaleaa paahtoleipää
1 tl
yrttimausteseosta , esim. yrttitarhan sekoitus

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen peruna-purjosekoitus. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 10 min.
  2. Lisää juustokerma. Sekoita ja kiehauta. Ripota pinnalle persilja.
  3. Sulata pannulla Oivariini. Lisää pienehköiksi paloiksi revityt leipäpalat. Paista, kunnes leivän pinta ruskistuu hiukan. Lisää yrttimauste. Sekoittele.
  4. Tarjoa krutonkeja keiton päällä.
Vinkki

Vinkki

* Voit halutessasi soseuttaa keiton.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›