Salaattijuustomunakas

Salaattijuustomunakas

30 min
helppo
120 kcal / 100g
3
4

Ruokaisa munakas sopii brunssille tai lounaaksi sellaisenaan. Nautiskele hyvässä seurassa.

Ainekset

4 annosta
350 g
uusia perunoita
1 - 2
kesäsipulia varsineen
1 - 2 rkl
1 prk (180 g)
mustapippuria myllystä
6
kananmunaa
1 dl

Ohje

  1. Pese perunat ja leikkaa ne viipaleiksi. Halkaise ja viipaloi sipulit, säästä varret.
  2. Kuumenna Oivariini isolla pannulla. Paista perunaviipaleet ja sipulit pehmeiksi miedolla lämmöllä.
  3. Valuta salaattijuustokuutiot ja lisää ne sekä paloitellut sipulinvarret pannulle. Mausta pippurilla.
  4. Riko munat kulhoon ja lisää maito, sekoita. Kaada seos pannulle. Paista miedolla lämmöllä, kunnes munakasseos hyytyy.
  5. Käännä perunamunakas varovasti kannen avulla. Lisää pannulle hieman Oivariini rasvaa ja ruskista toinen puoli.
  6. Koristele silputuilla sipulinvarsilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)