
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (150 g) matjessillifileetä
- 1 dl ruohosipulia
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 1½ tl sitruunapippuria
- 1 rkl sitruunamehua
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 rkl vodkaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi sillifileet pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään, kerma vaahdotettuna (vodka parantaa jäädykkeen rakennetta, ei kuitenkaan välttämätön).
- Kaada seos vuokaan tai kannelliseen rasiaan, josta voit ottaa jäätelökauhalla palloja tai lusikalla lastuja. Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja pakasta.
- Ota jäädyke jääkaappiin pehmenemään n. 1 t. ennen tarjoilua.
- Tarjoa vohveleiden kanssa. Sopii myös uusien perunoiden ja Sienisyrnikkien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
228 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
8,3 g
Rasva
18,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
2,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa