Sillijäädyke

Sillijäädyke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sillijäädyke

Sillijäädyke

Sillijäädyke on hieman hienostuneempi lisäke vohveleiden kanssa ja se maistuu myös uusien perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
pakastimessa
10 h
Yhteensä
10 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 (150 g)
matjessillifileetä
1 dl
ruohosipulia
1 rasia (200 g)
1 ½ tl
sitruunapippuria
1 rkl
sitruunamehua
2 dl
2 rkl
vodkaa

Ohje

  1. Kuutioi sillifileet pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään, kerma vaahdotettuna (vodka parantaa jäädykkeen rakennetta, ei kuitenkaan välttämätön).
  2. Kaada seos vuokaan tai kannelliseen rasiaan, josta voit ottaa jäätelökauhalla palloja tai lusikalla lastuja. Peitä vuoka kannella tai alumiinifoliolla ja pakasta.
  3. Ota jäädyke jääkaappiin pehmenemään n. 1 t. ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa vohveleiden kanssa. Sopii myös uusien perunoiden ja Sienisyrnikkien kanssa.
Lisukkeeksi
Vohvelit
50 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
232 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›