Silli-perunanyytit

Silli-perunanyytit

Nyytit valmistuvat monenlaisista raaka-aineista. Tässä versiossa on käytetty kesäherkkuja, uusia perunoita ja silliä. Tätä kesäherkkua voi valmistaa toki muulloinkin perusperunasta. Nyytit valmistuvat myös nuotiolla.

45 min
helppo
97 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
n. 1 kg
keitettyjä, uusia perunoita
4
keitettyä (8 min) kananmunaa
2 - 3
kesäsipulia + muutaman sipulin varsi
2 (n. 150 g)
sillifileetä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (2,5 dl)
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Varaa kuusi reilunkokoista foliopalaa ja niiden päälle samankokoiset leivinpaperipalat
  2. Viipaloi perunat. Hienonna munat ja sipulit. Paloittele silli. Jaa ainekset kerroksittain nyytteihin, ripota perunoiden päälle suolaa ja pippuria.
  3. Nosta nyyttien reunoja ylös. Kaada juustokerma nyytteihin. Viimeistele ruohosipulilla. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä uunissa 250 asteessa n. 20 min. Voit valmistaa nyytit myös grillissä.
  5. Tarjoa salaatin ja leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›