Silli-perunanyytit

Silli-perunanyytit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Silli-perunanyytit

Silli-perunanyytit

Nyytit valmistuvat monenlaisista raaka-aineista. Tässä versiossa on käytetty kesäherkkuja, uusia perunoita ja silliä. Tätä kesäherkkua voi valmistaa toki muulloinkin perusperunasta. Nyytit valmistuvat myös nuotiolla.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
20 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
n. 1 kg
keitettyjä, uusia perunoita
4
keitettyä (8 min) kananmunaa
2 - 3
kesäsipulia + muutaman sipulin varsi
2 (n. 150 g)
sillifileetä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (2,5 dl)
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Varaa kuusi reilunkokoista foliopalaa ja niiden päälle samankokoiset leivinpaperipalat
  2. Viipaloi perunat. Hienonna munat ja sipulit. Paloittele silli. Jaa ainekset kerroksittain nyytteihin, ripota perunoiden päälle suolaa ja pippuria.
  3. Nosta nyyttien reunoja ylös. Kaada juustokerma nyytteihin. Viimeistele ruohosipulilla. Sulje nyytit.
  4. Kypsennä uunissa 250 asteessa n. 20 min. Voit valmistaa nyytit myös grillissä.
  5. Tarjoa salaatin ja leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›