Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (150 g) kevytsuolattua sillifileetä tai matjessillifileetä
- 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 1 (100 g) punasipuli
- 1 (100 g) hapahko omena, esim. Granny Smith
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Liota sillifileitä kylmässä vedessä jääkaapissa 2 - 3 t. Voit liottaa sillin myös maidossa. Se pehmentää sillin maun.
- Leikkaa sillifileet pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna munat, sipuli ja omena.
- Yhdistä aineet. Mausta mustapippurilla.
- Lisää smetana joko sellaisenaan tai vaahdotettuna. Vaahdotettu smetana antaa sillitartarille kiinteän rakenteen, jolloin seosta voi levittää esim. ruisleiville. Anna maustua jääkaapissa.
- Ripota päälle ruohosipulia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
6,9 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.