
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (180 g) Islannin matjessillifileetä
Sinappisilli
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
-
3 rkl
vahvaa sinappia
-
2 dl Valio kreikkalaista jogurttia
Voit kokeilla myös -
- 2 tl sokeria
- 1 dl hienonnettua tilliä
Valkosipulisilli
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
-
2 dl Valio turkkilaista jogurttia laktoositon
Voit kokeilla myös -
- 2 tl sokeria
- 4 valkosipulin kynttä lohkoina
- 1 (80 g) punasipuli
Currysilli
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 2 tl sokeria
- 2 tl currya
Jaa resepti
Ohje
Sillimäärä riittää yhteen kastikkeeseen.
- Leikkaa sillifileet viipaleiksi.
- Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle.
- Anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
- Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa