Sillikimara

Sillikimara

Uudet perunat ja silli kuuluvat erottamattomasti suomalaiseen kesään. Ohjeen sillimäärä on sopiva yhteen kastikkeeseen, mutta maistettuasi yhtä haluat takuulla kokeilla kaikkia kolmea kastiketta.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (180 g)
Islannin matjessillifileetä

Sinappisilli

1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttia

tai 2 dlValio kreikkalaista jogurttia
3 rkl
vahvaa sinappia
2 tl
sokeria
1 dl
hienonnettua tilliä

Valkosipulisilli

1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttia

tai 2 dlValio turkkilaista jogurttia laktoositon
2 tl
sokeria
4
valkosipulin kynttä lohkoina
1 (80 g)
punasipuli

Currysilli

1 prk (200 g)
2 tl
sokeria
2 tl
currya

Ohje

  1. Sillimäärä riittää yhteen kastikkeeseen.

  2. Leikkaa sillifileet viipaleiksi.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle.
  4. Anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
  5. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,3 g
Kalsium
100 mg
D-vitamiini
7 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›