Sillikimara

Sillikimara

4 h 20 min
keskitaso
136 kcal / 100g
0
0

Uudet perunat ja silli kuuluvat erottamattomasti suomalaiseen kesään. Ohjeen sillimäärä on sopiva yhteen kastikkeeseen, mutta maistettuasi yhtä haluat takuulla kokeilla kaikkia kolmea kastiketta.

Ainekset

6 annosta
2 (180 g)
Islannin matjessillifileetä

Sinappisilli

1 prk (200 g)
3 rkl
vahvaa sinappia
2 tl
sokeria
1 dl
hienonnettua tilliä

Valkosipulisilli

1 prk (200 g)
2 tl
sokeria
4
valkosipulin kynttä lohkoina
1 (80 g)
punasipuli

Currysilli

1 prk (200 g)
2 tl
sokeria
2 tl
currya

Ohje

  1. Sillimäärä riittää yhteen kastikkeeseen.

  2. Leikkaa sillifileet viipaleiksi.
  3. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada seos kalan päälle.
  4. Anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
  5. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Suola
3,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
100 mg
D-vitamiini
7 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)