
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kuorineen keitettyä perunaa
- 2 (200 g) matjessillifileetä
- 3 sipulia
- 2 dl hienonnettua tilliä
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja viipaloi perunat jäähtyneinä. Paloittele sillifileet. Hienonna sipuli ja tilli
- Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleita, silliä, sipulia, hienonnettua tilliä ja juustoa. Mausta kerrokset mustapippurilla. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi perunaa. Kaada päälle kerma.
- Kypsennä 200 asteessa n. 1 t. Painele pintaa lusikalla kerran paiston aikana. Peitä foliolla, jotta pinta ei tummu liikaa.
- Tarjoa iltapalana raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa