Perinteinen italialainen risotto kotimaisilla paistetuilla ahvenilla luo vivahteikkaan makuyhdistelmän aivan uudella herkullisella tavalla. Kotimainen kala sopii oivallisesti antamaan risotolle uuden "tvistin" perinteisien merellisien äyriäisten sijaan.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Risotto | |
---|---|
6 dl | vettä |
1 | kalaliemikuutio |
3 rkl | |
1 - 2 | valkosipulin kynttä |
3 dl | risottoriisiä |
1 rkl | sitruunamehua |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
1 dl | kevätsipulia hienonnettuna |
1 ½ dl | |
1 dl | parmesaania raastettuna |
Ahvenfileet | |
10 kpl (n. 400g) | ahvenfileitä |
suolaa | |
mustapippuria myllystä | |
Päälle | |
75 - 100 g | parmesaania |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.