Ahvenfileitä ja kasvis-kermakastiketta

Ahvenfileitä ja kasvis-kermakastiketta

Kasvis-kermakastike sopii loistavasti yhteen kalan kanssa. Soseuta keitetyt kasvikset ja yhdistä kermaan. Nauti kaikilla aisteilla kauniin keltaisesta kastikkeesta.

30 min
keskitaso
96 kcal / 100g
1

Ainekset5 annosta

5 annosta
20 kpl
ahvenfileitä
2 rkl
hunaja-omenaviinietikkaa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Paistamiseen

Kasvis-kermakastike

pala (100 g)
juuriselleriä
2 - 3
porkkanaa
2
sipulia
4 dl
kasvislientä
1 ½ rkl
hunaja-omenaviinietikkaa
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
½ tl
suolaa
1 tl
rakuunaa
ripaus
mustapippuria

Ohje

  1. Mausta ahvenfileet etikalla, suolalla ja pippurilla., kääri rulliksi ja sulje hammastikulla. Paista ne voissa pannulla. Voit paistaa fileet myös suorina, mausta ne silloin vasta paistamisen jälkeen.
  2. Valmista kastike. Kuutioi kasvikset pieniksi kuutioiksi ja hienonna sipuli. Keitä ne kypsiksi etikalla maustetussa kasvisliemessä. Soseuta kasvikset liemineen. Lisää vesitilkkaan sekoitetut jauhot ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää kerma ja mausteet. Kuumenna. Lisää tarvittaessa vettä. Tarkista maku.
  3. Aseta fileet tarjolle ja kaada päälle osa kastikkeesta. Tarjoa loput kulhosta. Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›