Sitruunaiset crispyleivokset

Sitruunaiset crispyleivokset
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Sitruunaiset crispyleivokset

Sitruunaiset crispyleivokset

Riisisuklaa-leivokset ovat monen lapsuuden ajan herkku. Nyt niistä rakentuu sitruunatuorejuuston avulla niin lasten- kuin aikuistenjuhliin herkullinen leivonnainen. Helposti!

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset15 kpl

15 kpl
100 g
laktoositonta tummaa suklaata (ks. vinkki)
4 dl
riisimuroja
1 prk (2 dl)
½ rkl
sokeria
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää riisimurot.
  2. Lusikoi suklaa-muroseosta n. 1 cm:n paksuinen kerros paperisiin muffinivuokiin leivospohjiksi. Säästä seosta 2 - 3 rkl koristeluun.
  3. Nosta leivospohjat hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.
  4. Vaahdota kerma. Mausta sokerilla.
  5. Lisää kermavaahtoon sekoittamalla notkistettu tuorejuusto.
  6. Pursota tai lusikoi vaahto pohjille. Koristele suklaa-muroseoksella.
Vinkki

Vinkki

Käytä pohjassa tumman suklaan sijaan maitosuklaata tai niiden yhdistelmää. Tällöin pohjan maku on maitosuklainen. Huomioithan, että leivokset sisältävät näin valmistettuina laktoosia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
357 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›