
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g laktoositonta tummaa suklaata (ks. vinkki)
- 4 dl riisimuroja
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- ½ rkl sokeria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää riisimurot.
- Lusikoi suklaa-muroseosta n. 1 cm:n paksuinen kerros paperisiin muffinivuokiin leivospohjiksi. Säästä seosta 2 - 3 rkl koristeluun.
- Nosta leivospohjat hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.
- Vaahdota kerma. Mausta sokerilla.
- Lisää kermavaahtoon sekoittamalla notkistettu tuorejuusto.
- Pursota tai lusikoi vaahto pohjille. Koristele suklaa-muroseoksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
367 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
32,2 g
Rasva
24,5 g
Tyydyttynyt rasva
13,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa