Skonssit (engl. scones) ovat mainio kahvileipä tai viikonlopun brunssipöydän leivonnainen. Perinteisesti skonssit tarjoillaan Britanniassa kermavaahdon ja hillon kera kello viiden teellä. Nämä skonssit saavat mehevyyttä marjoista ja maistuvat sellaisenaan.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
3 ½ dl | vehnäjauhoja tai 3.5 dlspelttijauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
2 rkl | sokeria |
½ rkl | sitruunankuorta |
50 g | |
1 ½ dl | |
2 dl | karhunvatukoita tai vadelmia |
Voiteluun | |
---|---|
1 | kananmuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.