Soseutettu kalakeitto

Soseutettu kalakeitto

Arkeen sopiva maukas kalakeitto, josta saa helposti halutessaan juhlavammankin.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 ½ l
kalalientä kuutioista tai fondista
1 (150 g)
purjo
1 (100 g)
sipuli
pala (100 g)
juuriselleriä
6 - 8 (n. 500 g)
perunaa
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
n. 1 tl
suolaa
n. 500 g
ruodotonta kalafileetä esim. madetta, lohta tai muuta kalaa
1 rasia (200 g)
tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Laita tomaattimurska ja kalaliemi kattilaan ja kuumenna.
  2. Lisää kiehuvaan liemeen paloitellut kasvikset ja mausteet. Anna kiehua kypsäksi.
  3. Lisää kuutioiksi leikattu ruodoton kala ja anna hautua kunnes kala on kypsää
  4. Soseuta keitto. Lisää Viola ja tilli. Sekoita tasaiseksi
  5. Voit tarjota keiton kanssa Valio crème fraîchea.
Vinkki

Vinkki

* Keitosta saat juhlavan, kun lisäät joukkoon 2 dl valkoviiniä ja pienen pussin sahramia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
48 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›