Stroganov

Stroganov

1 h 15 min
keskitaso
102 kcal / 100g
6
5

Perinteinen stroganov saa runsaan makunsa sipulista, tomaatista ja suolakurkkukuutioista.

Ainekset

6 annosta
600 g
naudan ulko- tai sisäpaistia
2 rkl
2
sipulia
1 rkl
tomaattipyreetä
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
sinappia
1 prk (120 g)
1 - 2 rkl
kastikesuurustetta
2
venäläistä suolakurkkua
persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Kuutioi liha. Ruskista lihakuutiot voissa 2 - 3 erässä. Siirrä lihat kattilaan. Kuullota pannulla hienonnettua sipulia sekä tomaattipyreetä hetki, lisää lihojen joukkoon.
  2. Lisää kattilaan vesi sekä suola, pippuri ja sinappi. Anna hautua kannen alla kypsäksi (n. 1 t, riippuen lihan mureudesta).
  3. Lisää smetana, kuumenna kiehuvaksi. Lisää suurustejauhe kiehuvaan kastikkeeseen. Sekoita. Anna kiehua vielä 2 - 3 min. Lisää lopuksi kuutioidut suolakurkut.
  4. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa perunoiden ja kasvisten kanssa
Alkuun
Blinit
2 h 15 min
Jälkeen
Karpalojuustokakku
4 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)