Suklaa-marenkitorttu

Suklaa-marenkitorttu

30 min
helppo
227 kcal / 100g
0
0

Marjainen suklaa-marenkitorttu valmistuu nopeasti ja helposti, vaikka vieraat pääsisivätkin yllättämään!

Ainekset

8 annosta
1
valmis torttupohja

Kostutukseen

¾ dl

Täyte

1 prk (3,3 dl)
2 rkl
kaakaojauhetta
2 rkl
sokeria
n. 250 g
tuoreita vadelmia , mustikoita ja/tai mansikoita
50 g (pieniä)
marenkeja

Ohje

  1. Kostuta torttupohja hedelmämehulla.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään kaakaojauhe ja sokeri. Sihtaa kermavaahdon joukkoon. Levitä vaahto kuohkeasti torttupohjan päälle.
  3. Viimeistele tuoreilla marjoilla sekä marengeilla.
  4. Halutessasi voit ripotella päälle vielä mantelirouhetta tai ruskeaa sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)