Suklaa-marenkitorttu

Suklaa-marenkitorttu

Marjainen suklaa-marenkitorttu valmistuu nopeasti ja helposti, vaikka vieraat pääsisivätkin yllättämään!

30 min
helppo
227 kcal / 100g
1
0

Ainekset8 annosta

8 annosta
1
valmis torttupohja

Kostutukseen

¾ dl

Täyte

1 prk (3,3 dl)
2 rkl
kaakaojauhetta
2 rkl
sokeria
n. 250 g
tuoreita vadelmia , mustikoita ja/tai mansikoita
50 g (pieniä)
marenkeja

Ohje

  1. Kostuta torttupohja hedelmämehulla.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään kaakaojauhe ja sokeri. Sihtaa kermavaahdon joukkoon. Levitä vaahto kuohkeasti torttupohjan päälle.
  3. Viimeistele tuoreilla marjoilla sekä marengeilla.
  4. Halutessasi voit ripotella päälle vielä mantelirouhetta tai ruskeaa sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)