Siirry sisältöön
Suklaa-marenkitorttu

Suklaa-marenkitorttu

Marjainen suklaa-marenkitorttu valmistuu nopeasti ja helposti, vaikka vieraat pääsisivätkin yllättämään!

Suklaa-marenkitorttu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 valmis torttupohja

Kostutukseen

Täyte

  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 2 rkl sokeria
  • 250 g tuoreita vadelmia, mustikoita ja/tai mansikoita
  • 50 g marenkeja pieniä

Ohje

  1. Kostuta torttupohja hedelmämehulla.
  2. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään kaakaojauhe ja sokeri. Sihtaa kermavaahdon joukkoon. Levitä vaahto kuohkeasti torttupohjan päälle.
  3. Viimeistele tuoreilla marjoilla sekä marengeilla.
  4. Halutessasi voit ripotella päälle vielä mantelirouhetta tai ruskeaa sokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 16,9 g
Rasva 21,2 g
Tyydyttynyt rasva 12 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search